Održan 3. WordPress Meetup Zagreb

I ovaj WordPress Meetup Zagreb bio je dobro posjećen, a predavanja su bila izrazito zanimljiva i edukativna. Igor Švehla je otkrio detalja nastanka web stranice Ciceron Komunikacije, a Dario Runtić je iz perspektive naručitelja pričao o novim stranicama Udruge gradova RH. Ivan Brezak Brkan ispričao je kako Netokracija koristi WordPress dok je Marko Rakar pričao o svom dugogodišnjem iskustvu s WordPressom te kako su nastale stranice predsjednik.hr.

Na WordPress Meetupu predstavili smo i vizualni identitet WordPress Croatia, zajednice korisnika i entuzijasta WordPressa u Hrvatskoj, kao i nadolazeći dizajn web stranica ovih stranica.

Ovo je bio posljednji Meetup Zagreb prije ljetne stanke (neće biti Meetupa tijekom ljeta). Ukoliko imate vremena i želite pomoći prilikom organizacije Meetupa i ostalih događanja, javite nam se na contact@wpcroatia.com.

Snimke predavanja

Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>