Snimke s 1. WordPress Meetupa u Puli

WordPress Meetup u Puli održan je 10. srpnja 2014. na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”. Meetup je prenošen uživo zahvaljujući Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži – CARNet.

Ivan Percan govorio je o tome kako krenuti s izradom tema za ovaj najpopularniji CMS na svijetu, Borko Livić je izdvojio neke od prednosti i mana korištenja pluginova, postoji li idealan broj pluginova koje možete koristiti te koji su alternativni načini za kreiranje funkcionalnosti, dok je kao šlag na kraju Zvonimir Gembec govorio iskustvu s WordPressom iz perspektive hostinga te kroz nekoliko savjeta i trikova objasnio kako da ga učinimo “neuništivim”.

Posjećenost 1. WordPress meetupa u Puli je bila odlična, kako u samim prostorijama Fakulteta, tako  putem live streama. Na žalost, zbog tehničkih problema nije dostupna snimka predavanja Ivana Percana na temu “WordPress teme za početnike”.

Organizatori poručuju da će se 2. WordPress meetup Pula održati u studenom 2014. godine. Ukoliko imate vremena i želite pomoći prilikom organizacije Meetupa i ostalih događanja, javite nam se na contact@wpcroatia.com.

Snimke predavanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.